Zenpro

Referenser

Nedan visas ett urval av lösningar som utvecklats av Zenpro.

My Favorite Things

My Favorite Things

My Favorite Things har byggts med Zenpros ramverket Zenpro Imperium. Webbplatsen som har en bloggkaraktär tipsar om prylar som finns att köpa på Internet och läkar till butikerna där de säljs.

http://www.myfavoritethings.se/

KoliGo

KoliGo Mängdningsdatabas

KoliGo Mängdningsdatabas är ett kraftfullt verktyg som utför materialmängdningsberäkningar för kontaktsledningar över spårvägar. Programmet har anpassats och utvecklats exklusivt för Rejlers Ingenjörer.

scarl

scarl

Konstfackstudenten Carl Sandgrens hem på Internet. Webbplatsen är bland annat försedd med ett galleri som hålls uppdaterat via ett enkelt administrationsgränssnitt.

http://www.scarl.se/

Fakturafixarn

Fakturafixarn

Fakturafixarn är utvecklat för små och medelstora företag. Programmet har inbyggd produkt-, pris- och kunddatabas.

New Taste

New Taste

New Taste är en nyhetsblogg med ett publiceringsverktyg utvecklad i PHP och MySQL. En komplett webbplats som ger skribenterna ett användarvänligt gränssnitt för publicering och redigering av artiklar. Systemet har stöd för bildredigering, RSS 2.0 och statistisk uppföljning av webbplatsens besök.

http://www.newtaste.se/

La Familia Grande

La Familia Grande

Familjecommunity där familjemedlemmar världen runt kan samlas för att hålla kontakten. Webbplatsen som är utvecklad i PHP och MySQL ger medlemmar möjlighet att lägga upp egna hemsidor, fotoalbum, bloggar med mera.

http://www.lafamiliagrande.com/